RSS

Dependenta?

04 feb.

E 22:30.De la ora 14:00 stau în față calculatorului și nu am realizat când a trecut timpul.De parcă nimic nu a contat.Și ce am făcut?Nimic important.Am urmărit câteva tutoriale.,am citit blogurile mele zilnice,comentarii mai deloc,câte o ocheadă la televizor și câteva mici discuții cu soața mea.

E oare o pierdere de timp?E oare un câștig faptul că totuși am mai învățat cateva lucruri,că am mai aflat cateae știri?Nu pot spune acum nimic.Pur și simplu sunt în transă și mă gândesc la aceste lucruri.

Cum ar trebui să îmi dozez timpul astfel încât să-l pot folosi mult mai bine,să nu mai simt că a trecut pe langa mine?

Am încercat să îmi planific orele libere astfel încât să pot să stau mai mult de vorba cu soția,sau să fac câte ceva prin casă,să mă ocup mai serios de proiectele mele personale,am încercat,și am rămas mai mereu la acest stadiu.Nu mai pot să mă concentrez asupra unui lucru,să-l iau în serios și să îl duc cu bine până la final.

E mai simplu să stau în fața calculatorului și să butonez câteodată așa la întâmplare și să treacă timpul.Nu este bine,asta o știu cu siguranță.Îmi lipsește o anumită stare de comunicare cu cei din jurul meu,de parcă nu sunt capabil să îmi exprim ideile corect fără să îmi fie răstalmăcite și înțelese greșit.Nu sunt din fire un om retras,Când mă apucă vorbăria e cam greu să mă opresc.Dar asta e și o parte a problemei:nu mă mai apucă limbarnita care mă caracteriza.

O fi gravă dependența asta de calculator,să fie ce am scris mai sus simptome?O fi vreun leac?

Reclame
 
2 comentarii

Scris de pe 04/02/2012 în general

 

Etichete: , ,

2 răspunsuri la „Dependenta?

 1. Iulia

  09/02/2012 at 09:09

  In primul rand, multumesc ca m-ai adaugat in blogroll.
  Postarea asta a picat ca unsa, tocmai ce m-am certat aseara cu sotul pe tema asta, ca nu ma mai misc de la calculator :))) Mi-am propus sa-mi dozez mai bine timpul de stat pe net. Mai putin 9gag si Facebook si mai mult blogging 🙂 Functioneaza, sa stii 🙂

   
  • cornelmeriuta

   09/02/2012 at 19:51

   Eu nu am ajuns la cearta cu soata,ma cert eu pe mine insumi,imi dau seama unde gresesc si imi”dau palme singur” dar nu ma invat minte.!Am sa-o invat pe soata sa imi paroleze pc-ul!Extrema solutie!

    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: